Forudsætninger for et godt samspil - Coop eLearning
2239
page-template,page-template-templates,page-template-uddeler_innerpage,page-template-templatesuddeler_innerpage-php,page,page-id-2239,page-child,parent-pageid-2006,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.10, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Forudsætninger for et godt samspil

7. juni 2018 / co-admin / Ingen kommentarer

Forudsætninger for et godt samspil

Det bedste der kan ske for dig som uddeler / varehuschef og for bundlinjen i din butik, er at du får et godt og velfungerende samspil med din bestyrelse og med formanden. Dette uanset om bestyrelsen er din arbejdsgiver som brugsforening, eller det er din sparringspartner som butiksbestyrelse. I filmen øverst fortæller Lars Bonderup Bjørn om hvilke forudsætninger der skal til for at sikre det bedste samspil. De centrale pointer er:

  • Forstå hinandens roller og accepter disse roller
  • Ha’ respekt for hinanden
  • Åbenhed og vilje til at ville dialogen
  • Der skal være en grundlæggende tillid
  • Se hinanden som sparringspartnere og ikke som irritationsmomenter
  • Kende dine egne begrænsninger, og hvad du ikke skal blande dig i
  • Acceptere at ingen er perfekte

Af alle disse forudsætninger er det dialogen, der er den mest afgørende for et godt samspil.

Lars Bonderup Bjørn, adm. direktør i EWII (forbrugerejet energiselskab) og bestyrelsesformand for Dacapo, tidligere bestyrelsesformand for Aalborg Universitet, Frederikshavn Havn, Nissens Kølerfabrik, Center for Kultur og Udvikling, In2House og mange flere. Tidligere direktør ved Aalborg Industries og MAN Diesel og i 10 år bankernes problemknuser i kriseramte selskaber. Også aktiv som bestyrelsesmedlem i blandet andet Aalborg Bueskyttelaug og Teater Nordkraft og en ofte brugt foredragsholder og underviser i bestyrelsesarbejde.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar
Din e-mail addresse vil ikke blive offentliggjort.Krævede felter er markeret med*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.