Det Værdiskabende Bestyrelssesmøde - Coop eLearning
2242
page-template,page-template-templates,page-template-uddeler_innerpage,page-template-templatesuddeler_innerpage-php,page,page-id-2242,page-child,parent-pageid-2006,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.10, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Det Værdiskabende Bestyrelssesmøde

7. juni 2018 / co-admin / Ingen kommentarer

Det Værdiskabende Bestyrelssesmøde

Et centralt element i et velfungerende samarbejde mellem bestyrelsen / formanden og uddeleren eller varehuschefen er, at man har forståelse for, hvad der skaber gode bestyrelsesmøder, og hvordan man selv bidrager til det. I filmen øverst har Lars Bonderup Bjørn netop fokus på det. De centrale pointer er:

  • Bestyrelsesmøderne skal være godt forberedt
  • Der skal være en klar og struktureret dagsorden
  • Der skal forberedes forståeligt og tilgængeligt information til bestyrelsen

Ovenstående punkter kan du som uddeler eller varehuschef bidrage positivt til. Der er f.eks. altid et fast punkt med fokus på økonomi samt et punkt med nyt fra butikken, hvor der skal udarbejdes et relevant og forståeligt materiale. Generelt kan det siges, at jo bedre bestyrelsen bliver informeret forud for mødet, jo mindre risikerer man som uddeler eller varehuschef at bestyrelsen på selve mødet begynder at blande sig i driften.

Lars Bonderup Bjørn, adm. direktør i EWII (forbrugerejet energiselskab) og bestyrelsesformand for Dacapo, tidligere bestyrelsesformand for Aalborg Universitet, Frederikshavn Havn, Nissens Kølerfabrik, Center for Kultur og Udvikling, In2House og mange flere. Tidligere direktør ved Aalborg Industries og MAN Diesel og i 10 år bankernes problemknuser i kriseramte selskaber. Også aktiv som bestyrelsesmedlem i blandet andet Aalborg Bueskyttelaug og Teater Nordkraft og en ofte brugt foredragsholder og underviser i bestyrelsesarbejde.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar
Din e-mail addresse vil ikke blive offentliggjort.Krævede felter er markeret med*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.