Modul 1: VELKOMST - Coop eLearning
1804
post-template-default,single,single-post,postid-1804,single-format-standard,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.10, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Modul 1: VELKOMST

Modul 1: VELKOMST

Tillykke med valget og velkommen som bestyrelsesmedlem (medlemsvalgt) i Coop.

Tak for dit aktive engagement i Coop. Det betyder meget, at du tager ansvar for din lokale butik og dit lokalsamfund. Dit engagement gør en stor forskel for vores forening og vores butikker.

Det er en unik og spændende forenings- og forretningsverden, du er trådt ind i – en verden vi er stolte af. Coop (FDB) har en lang og stolt tradition, vi kunne således fejre 150 års jubilæum i 2016.

Vi tager et aktivt medansvar for det samfund, som vi er en del af, og vi har gennem årerne sat mange mærkbare aftryk på Danmark. F.eks. via vores omfattende arbejde med ansvarlighed.

I foreningen Coop har vi en vision om at engagere alle vores medlemmer/medejere gennem spændende aktiviteter, kurser og ikke mindst muligheden for aktivt at tage del i Coops arbejde for at rykke dagligvarehandlen og forbrugerne i en mere bæredygtig retning. Visionen er en del af foreningens strategi for de kommende år. Strategien er blevet til sammen med mere end 300 aktive bestyrelsesmedlemmer. Du kan læse mere om vores strategi på coopforum.dk.

Coop er en demokratisk forening som består af dig og de andre godt 1,8 millioner medlemmer. Som lokalt bestyrelsesmedlem kan du f.eks. engagere dig i Coops landsråd eller i Coops bestyrelse, som begge er med til at tegne foreningen Coops fremtid. Du har altså en unik mulighed for at påvirke en af Danmarks største foreninger, der ejer Danmarks førende dagligvarevirksomhed, Coop.

Som bestyrelsesmedlem i Coop har du mange muligheder. Det være sig som sparringspartner for din butik eller som engageret ambassadør for Coop i netop dit lokalsamfund – for blot at nævne nogle få. Du bestemmer selv, hvad og hvor meget der skal ske, kun fantasien sætter grænser.

Som bestyrelsesmedlem har du sagt ja tak til de muligheder, opgaver og ansvar, der ligger i rollen. Det vil vi gerne sige tak for, og kvittere for dit frivillige engagement ved bl.a. at tilbyde dig en grundig introduktion til rollen som bestyrelsesmedlem. Vi bestræber os hele tiden på at udvikle og forbedre vores måde at byde nyvalgte velkommen samt give den bedst mulige introduktion. Derfor har vi lanceret denne e-læringsplatform som et supplement til vores fælles indsats for at gøre det nemmere at være bestyrelsesmedlem i Coop.

Vi håber, at du fra starten føler dig hjemme og godt tilpas i Coop. Har du forslag til forbedringer eller på anden vis kommentarer til denne platform, er du meget velkommen til at kontakte os.

Endnu en gang tak fordi du har valgt at blive aktiv i Coop. Dit engagement vil bidrage til at gøre en forskel og give Coops medlemmer værdi i hverdagen.

Nu er du klar til at gå videre med resten af denne digitale introduktion til Coop og din rolle. Klik på pilen der peger til højre – så er du videre.

Vi glæder os til samarbejdet med dig.

Med venlig hilsen

Mike Dranov

Foreningsdirektør

3 Kommentarer
 • Conny thestrup
  Svar

  Tak for modtagelsen

  17. maj 2019 at 14:57
 • steen fremming
  Svar

  ingen bemærkninger

  3. oktober 2019 at 12:29
 • Erik Grouleff
  Svar

  Hej jeg glæder mig også

  4. oktober 2019 at 16:20

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.