Modul 5: INSPIRATION & HJÆLP - Coop eLearning
1814
post-template-default,single,single-post,postid-1814,single-format-standard,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.10, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Modul 5: INSPIRATION & HJÆLP

Modul 5: INSPIRATION & HJÆLP

Forhåbentlig sidder du med et forstærket indtryk af, at det er den helt rigtige beslutning, at du har involveret dig som bestyrelsesmedlem i Coop. Som du nok har kunnet fornemme på tonen igennem kurset her, så er vi stolte af Coop, af at være med, og af at bidrage til vores fælles rejse. Vi er også stolte af, at vi er i stand til at tiltrække nye, dygtige og engagerede kræfter i vores bestyrelser. Vi håber med dette digitale kursus, at have formået at give dig en god start på din nye rolle.

Du er ikke alene om opgaven. For det første er du en del af en lokal bestyrelse, hvor I sammen løfter jeres opgaver, for det andet så er der solid opbakning til Coops bestyrelsesmedlemmer fra  Forenings-sekretariatet. Foreningssekretariatet kan hjælpe dig på en række områder. Nedenfor er link til yderligere oplysninger.

Generelt finder du en masse god inspiration på om.coop.dk og især på coopforum.dk, der er foreningens hjemmeside, hvor du som bestyrelsesmedlem kan finde langt de fleste af de oplysninger, du måtte have brug for, og svar på de fleste spørgsmål, man kan sidde med. På coopforum.dk har du adgang til at logge på mit.coopforum.dk der er en særlige side for dig som bestyrelsesmedlem. Her opdaterer du f.eks. din profil, eller du kan søge kontakoplysninger på andre medlemsvalgte.

Introkurser i alle distrikter:

Man kan meget med et digitalt kursusforløb, Men ikke alt. Derfor arrangerer vi også en række introkurser rundt i landet. I 2019 afholdt vi disse møder i maj og juni måned. På møderne deltager et erfarent bestyrelsesmedlem sammen med en medarbejder fra foreningssekretariatet, og formålet er bl.a. at give lejlighed til at få svar på alle de spørgsmål, man måtte have om det at være nyt bestyrelsesmedlem i Coop. Læs mere her: Introkurser

Nederst på siden under materialer kan du hente en fin guide for dig som er ny i Coop.

Gode råd som nyvalgt:

Husk at få din formand eller en af de andre i butiks- eller brugsforeningsbestyrelsen til at registrere dig som bestyrelsesmedlem, ellers har du ikke adgang til mit.coopforum.dk

Når du er registreret som bestyrelsesmedlem, får du jævnligt en nyhedsmail med relevante nyheder til Coops bestyrelsesmedlemmer.

Tag imod invitationen fra formanden og uddeleren / butikschefen om en rundvisning i butikken og en samtale om arbejdet i bestyrelsen. Hvis du ikke automatisk har fået en sådan invitation, så tag endelig selv initiativet overfor formanden og / eller uddeler/butikschef.

Her kan du hente en lille guide til dig der er ny i bestyrelsen: Hent guide

Foreningssekretariatet:
Her finder du yderligere information i forhold til foreningssekretariatet: Brug for hjælp? klik her

Leder du efter en specifik medarbejder i foreningssekretariatet – se her

Uddannelsestilbud i Coop:

Coop har en omfattende række gratis kurser, man som bestyrelsesmedlem kan deltage på, bl.a. fokus på samspillet mellem uddeler og formand, samt en egentlig formandsuddannelse. Som bestyrelsesmedlem kan du altså arbejde med at videreudvikle dine kompetencer – til gavn for dig som person og til gavn for din bestyrelse og din butik. Men der er også en række tilbud til Coops 1,8 millioner medlemmer.  Se mere her: lokale aktiviteter

På vej mod din eksamen
Nu er du ved vejs ende her på vores digitale kursus om det at være bestyrelsesmedlem i Coop – nu skal du “op til eksamen”. På næste modul har vi lavet en lille “test” af, om du nu også har “hørt efter i timen”. Dette ment i en meget lun tone. Eksamen er tænkt som en sjov afslutning på kurset. Og skulle der være svar, du ikke kan, så kan du jo starte op på kurset igen.

Introduktionskurset er altid på vej…

Kurset her er en dynamisk størrelse, som vi løbende vil videreudvikle, så det bliver endnu bedre. Husk at give os dine kommentarer / input. Ros som ris – konstruktivt.

 

Materialer

Guide til dig der er ny i Coop
Ingen kommentarer

Tilføj en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.